Nä nu är jag jädrigt less…

… på alla dessa förbannade telefonladdare som inte finns NÅGONSTANS. Jag har lagt ner en förmögenhet på nya sladdar och laddare. Och de i alla möjliga färger, längder och variationer man kan tänka sig. Jag har till och med köpt en svindyr märkningsmaskin där jag väldigt pedagogiskt har skrivit PAPPAS LADDARE, MAMMAS LADDARE osv men till ingen jädra nytta alls!

Laddarna lyser med sin frånvaro. Och har man haft tur att hitta någon liten sladd, kan man ge sig fan på att det är någon annan som hittar den 5 minuter efter och då helt sonika drar ut sladden och flyttar den till någon annan kontakt!

Och det som är mest otroligt av allt, är att det är INGEN i vår familj som har gjort något! Helt otroligt! Men sant!!

Vid det gemensamma familjerådet kan vi alla 5 svära ed på att det mystiska problemet ligger utanför våra egna handlingar. Att skylla på vår katt, känns i detta läge oetiskt, då hon precis är hemkommen från veterinären och är iförd tratt och har ett bortopererat öga . I dagsläget är hon alltså inte i stånd till dessa gärningar.

Och som en god mor och en trofast hustru så litar jag fullt och fast på att mina närmaste talar sanning och måste därför ta i tu med detta på det enda rätta sätt.

Jag kallar därför till möte imorgon kl 19:00 för samtliga boende på Tullgrindsvägen. Det måste bli ett slut på att folk, helt utan förvarning, kommer in i vårt hus och tar våra laddare! Som det är nu får små, olyckliga och  oskyldiga barn och en och annan krum äkta make skulden för någon som de ABSOLUT inte har gjort.

Så kära grannar. Vi ses i morgon kl 19:00. Jag bjuder på kaffe.

( Ja, jag vet att du jobbar kväll Helena, men det är ändå viktigt att du kommer, vi måste få någon rätsida på detta problem.)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s