Alla frisörer, här kommer en affärside’…

…som jag har funderat länge på och vet med säkerhet att den skulle vara lönsam. Innan jag går in på själva iden vill jag säga att detta gäller BARA damfrisörer. Barn – och herr frisörer kan sluta att läsa nu.

Det första Ni bör tänka på är belysningen vid era klippstolar. Alla frisörer jag varit hos har ett konstigt sken som gör att man ser väldigt blek ut. Lamporna verkar vara felriktade så att det kommer till fördel för själva frisören, då det i samtliga fall ser ut som att kunden är blekare än frisören.
Det andra ni kan tänka på är själva klippkappan! Hur snygg jag än har gjort mig innan besöket ser jag ut som Cindy Peters i denna gigantiska kåpa. Jag kan tänka mig att det skulle kännas bättre med något nyp av våtdräkt som gör att man känner sig mer slimmad, vilket gör att man blir mer tillfreds med sig själv. Ett alternativ kan dock vara att samtliga frisörer inför en universell yrkesuniform för att matcha kunden.Förslagsvis en burka.
Sedan har vi det här med spegeln. Det är ett stort problem som jag inte har hela lösningen på, men det finns säkert någon konsultfirma som ni kan anlita. Jag har inte lösningar på allt!
Det finns roligare att titta på i tre timmar än sig själv. Särskilt om man sitter med en slinghätta och liknar Gollum.
Och till sist, eftersom det kommer att ta tid att lösa spegelproblemet, tycker jag att ni kan servera vin istället för kaffe. Alla vet att man blir snyggare av vin, kraven minskar och man tänker inte så mycket på pengar. 
Ja det var det. Varsågoda

En reaktion till “Alla frisörer, här kommer en affärside’…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s