Om mig

Jag skulle ljuga om jag beskrev mig som en lugn norrlänning. Jag är dock norrlänning. Jag är mor till tre välskapta barn och har en fullt fungerande man. Jag har ett jobb som jag trivs med och en vikt som jag under de senaste 15 åren har pratat om att ändra.

mobil feb 2012 135

5 reaktioner till “Om mig

 1. Hej!

  Fick en länk till din blogg av en jobbarkompis som av en slump ”råkat” på din blogg.
  Du är så jäv.. bra och har ett språk som tilltalar mig. Framförallt så är du ärlig.
  Fortsätt, fortsätt och fortsätt blogga samt fundera på om du ska skriva en bok. Go girl!

  Hälsningar
  Maria….som känner igen sig

 2. En Lotta (Lisa?) för själen!
  Lovade sambon att inte sitta uppe för länge och att vara tyst eftersom han ville sova, men det sket sig…. Det tog mig halva natten att sträckläsa ikapp dina texter och jag skrattade så jag tjöt.

  Du kan muttra crazy cat lady bäst du vill men hellre sju katter än tre barn säger jag bara…. Visst kan det vara nog så jobbigt med katter som ska in eller ut, upp eller ned, ofta samtidigt. Ibland känner man sig lite som en trafikpolis när man står i dörren. Halvätna möss i hallen är inte jättemysigt kanske, men man vänjer sig. Tömma lådor åt sju katter är sannerligen heller inget drömjobb och visst händer det att vi får gå emellan när de tjafsar med varandra, vilket kan svida lite, men de menar ju inget illa. Och inte har man problem med att man måste köra dem överallt. Faktum är att man egentligen inte kommer iväg någonstans alls, åtminstone inte över natten, vilket sparar mycket pengar och kräver ett minimum av logistik. Enda gången det blir lite besvärligt är väl när man ska ta tre katter till veterinären samtidigt fast man bara har två burar. Då får den minsta åka kartong vilket inte är så himla populärt men det löser man med en fast hand och ett snöre. Så på det hela taget är vi rätt nöjda med vårt livsval. Men vi är mycket tacksamma att det är någon som är villig att ta en för landet (laget?) och fostra nästa generation. Vi tackar dig för din värdefulla insats!

  P.S.
  Kan rekommendera Bakker som ett alternativ till Plantagen om du vill få ned kostnaden för ”missväxter”. De har en nöjd-kund-garanti som går ut på att de ersätter växter man är missnöjd med. Och jag menar vem är inte missnöjd med en växt som dör? Man behöver ju inte berätta att man glömde att plantera den, eller att katterna hjälpt till att gödsla frikostigt…

  Sköt om dig!
  Så får vi se om vi inte kan få till ett knytkalas någonstans i Sverige till sommaren…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s