Vad man kan göra på en regning och smått bakfull söndag…

…man kan ligga och dra sig länge, kura under täcket och somna om. För att sedan titta på en bra film och beställa hem pizza. Från sin sköna säng kan man sedan titta ut på regnet som öser ner och vara glad åt att man får ligga inne.

Eller så… kan man ta på sig sina regnkläder, ta med en termos halvljummet kaffe och sätta sig i biljettluckan på Hemlingby badet. Där kan man sedan sitta i 4,5 timmar och läsa  Damernas värld från 2007 i sin ensamhet. Och efter att ha suttit i 4,5 timmar utan en enda jävla badgäst dykt upp har du kommit fram till att ungdomssport borde förbjudas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s