Jag hade en mardröm inatt…

Jag hade en mardröm inatt...

…jag låg och sov i min säng och blev plötsligt utdragen ut ur huset av ….

En jävligt stor kanin! Denna morbida dröm slutade med att kaninen bröt nacken av mig!

Men det var bara en dröm, och hur skulle jag kunna veta att vår egen kanin Sune hörde vad jag sa till ungarna i går? Jag menade ju inte att jag skulle bryta nacken av honom på riktigt. Och det vara ju bara något som jag tänkte, eller i alla fall inte sa så högt. Inte så högt så att det hörde ut i alla fall.

Jag tar på mig morgonrock och stövlar och går ut till Sune, ger han lite färskt hö och ber om ursäkt.

Sedan anförtror jag mig till Sune, så till den milda grad. Jag känner hur jag får en klump i halsen och berättar om hur det är att vara en stressad mamma som får tjata på sina barn från morgon till kväll. Hur jobbigt det är att höra dom bråka om vem som ska ta bort kaninbajset och ge honom mat. Jag hulkar och gråter och känner hur fruktansvärt synd det är om mig.

Sune tittar på mig med sitt öga ( han är blind på ett öga), och jag ser hur förstående han är. Han är så fin Sune, och bra på att lyssna.

Jag ska aldrig mer säga att jag vill bryta nacken av honom.


Undrar vart nacken är på en vandrande pinne?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s