Jag älskar matlagningsprogram…

image<a href="

…och skulle göra vad som helst för att få smörja in Per Mobers hårsvall med olivolja. Njuter av att se skafferiet i Mästerkock fyllda med färska råvaror, och skakar av spänning när jag hur deltagarna blandar socker i en rödvinssås.

Följer slaviskt dessa underbara program, men mitt eget kök har inte ens sett en palsternacka någongång, mitt kylskåp skulle rodna om det flyttade in en ryggbiff. Mina iKEA knivar skulle vekna och få prestationsångest vid en penetration av en kalkonfile'.

Men vad fan, man kan ju inte vara bra på allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s