Idag har jag varit med om något…

…som jag hoppas inte behöver hända Er.

Jag tog lite fel på tiden och kom 20 minuter tidigt till min dotter skola. Jag blev därför sittande i bilen för att vänta under tiden. När det hade gått lite mindre än 15 sekunder började jag att få stickningar i fingrarna. Jag började att svettas och fick faktiskt även svårt för att andas.En mycket obehaglig känsla som ni säkert förstår. Anledningen till detta var att jag ganska snabbt märkte att…

… jag hade glömt min telefon!!!!!

Blotta tanken och känslan att sitta sysslolös i en bil i 20 minuter utan telefon, Internet eller sms- möjligheter utlöste ovanstående symptom.

Men eftersom jag är av en problemlösande natur tänkte jag att dessa 20 minuter skulle uthärdas och användas till något kreativt och kanske till och med bli 20 minuter som ändå kunde bli meningsfulla. Något som jag sedan kunde berätta om för mina barn och kommande barnbarn.

Sagt och gjort; jag spänner av mig säkerhetsbältet, sätter mig bekvämt och bestämmer mig för att;

– tänka på vad vi ska äta i kväll, men kommer strax fram till att jag inte kan googla fram recept, så jag;
– tänkte på att få ihop morgondagens logistik istället, men kunde ej titta i min kalender, så jag;
– funderade på om min brorson har blivit frisk, men kunde inte logga in på facebook för att se hans status, så jag;
-tänkte istället på vår trevliga utflykt vi ska gör i helgen men kunde inte gå in på www.yr.no för att se hur vädret ska bli, så jag;
– ändrade tanken helt till hur vädret är just nu och ser tö vädret från sin vackraste sida då det droppar från hustaken. Men eftersom jag inte har tillgång till varken kamera eller Instagram var det ingen njutning det heller.

Efter dessa 20 minutrar samt ytterligare 10 då ungen var sist ut från klassrummet har jag bitit ner både hand och tå naglar, lyckats gnaga av säkerhetsbältet på 2 ställen, programmerat om farthållaren på bilen samt tvättat insidan av bilrutan med en oanvänd ob.

2 reaktioner till “Idag har jag varit med om något…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s