Att jag aldrig lär mig…

Jag ligger i sängen tittar ut på det vackra vädret, min solstol och vår sjö i bakgrunden och bestämmer mig för att IDAG ska jag:

1. Ligga i solstolen hela dagen
2. Ta mig snabba dopp i sjön när jag blir för varm
3. Lyssna klart på min ljudbok
4. Äta en nyttig och lätt lunch
5. Ta en promenad på eftermiddagen

Det är ungefär nu som jag blir så förvånad över att jag aldrig lär mig att jag faktiskt är 39 år, mamma sedan 13 år till 3 barn, gift sedan 15 år, ägare till ett hus och har ett ganska hett temperament. Så… det är mest troligt att det blir så här….

1. Jag letar upp bikinin, för att snabbt inse att jag klär bättre i baddräkt och byter om. Jag lägger mig i solstolen och blir liggande där i …. 3 minuter. Då jag känner att det är väldigt varm med baddräkt och har svårt att koppla av då jag vet att det fortfarande är stökigt i köket efter frukosten. Jag kliver upp.

2. Jag återkommer till solstolen, efter ca  2 timmar, eftersom det även behöves röjas i tvättstugan. Ligger nu i hela 13 minuter innan jag bestämmer mig för att ta ett snabbt dopp. Då får ungarna syn på mig och vill hänga på. Efter 23 minuter har de hittar sina badkläder, simglasögon, handdukar, solglasögon, luftmadrasser, solstolar, badankor och syrgastuber.

3. Efter ytterligare 3 timmar är jag åter tillbaka till min sostol och lägger mig ner för att lyssna på slutet av min ljudbok. De första minutrarna kommer jag inte att höra vad uppläsare säger eftersom alla grannars ungar är här och spelar fotboll, och när de sedan försvinner kommer batteriet att ha tagit slut.

4. Mest troligt kommer det inte att bli någon god och nyttig lunch eftersom kylskåpet gapar tomt, och det behöver handlas något snabbt. Kanske korv och bröd?

5. Och det här med promenaden kommer jag faktikt inte på något bra om, mer än att jag helt enkelt inte kommer att komma mig ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s