Om du vill överraska mig…

…. kan du köpa blommor, ge mig massage, plocka ur diskmaskinen,lägga ungarna, bädda sängen, köpa en chokladkaka, ge mig en orgasm, en parfym eller bara en komplimang.

Men jag har ALDRIG i helvete sagt att jag skulle bli glad av 9,3 kg lammfärs, lammkotlett, lammbog, lammstek och en folder med lammrecept!!!!!

En reaktion till “Om du vill överraska mig…

  1. Förstår dig helt och hållet. Lever med en älgjägare. Har aldrig blivit glad över stora baljor med älgkött sent en tisdagskväll i slutet av september. Sista åren har jag dock bojkottat det helt och hållet. Jagar man får man också ta reda på eländet. I det ingår även att se till att det finns fryspåsar hemma i rätt storlek. Det har väl gått ”sådär”. Tur att jag har en snäll svärmor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s