Leta, söka, spana, rota, nosa…

försöka hitta, botanisera, ragga, gräva fram och lyckas finna.

Det spelar igen roll vilken av dessa jävla synonymer som jag använder. Jag hatar ialla fall att ägna så mycket tid till att just  L E T A saker!

Är det inte läxpapper som är borta så kan man ge sig fan på att det är ett bensydd som saknas. Vilket i och för sig är v ä l d i g t  konstigt eftersom dom låg m i t t på hallgolvet i måndags efter träningen!

Och när man väl har hittat detta jävla benskydd så är det ju klart att lotterna som ska redovisas precis idag inte finns någonstans. Och om man mot förmodan skulle hitta 20 fotbollslotter liggandes i någon liten låda så kan man ge sig fan på att det var från fjolårets försäljning.

Andra saker som har en benägenhet att förvinna i vårt hem är telefonladdare, tandställningar, tv-dosor och till sist denna underbara uppfinning; den bärbara hemtelefonen! Den är ju  helt o m ö j l i g  att lokalisera!

 Man hör att den ringer, stannar upp och släpper allt man har för händerna, skriker åt övriga familjemedlemmar att vara tyst!

Sinnena skärps. Från vilket håll kommer ljudet? Sovrummet? Nej. Vardagsrummet? Nej, eller jo kanske. 3 signaler… 4 signaler…. FAN!

Kan ingen hjälpa mig att hitta telefonen? Hör Ni inte att det ringer?

Bakom soffkuddarna? 5…6…signaler. DÄR! Bingo!

– Charlotta!
– Hejsan är det Charlotta Nordell jag pratar med? Mitt namn Beatrice Urinstråle och jag ringer för att erbjuda dig gratis rakhyvlar, du behöver endast….

klick

En reaktion till “Leta, söka, spana, rota, nosa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s