Jag har antikroppar!!!

Kom får du en kram…

… en åktur i min bil eller en sipp vin ur mitt glas. Jag vill kyssa din hand, vara dig nära och bjuda dig på min hemlagade kladdkaka. Jag vill hålla om dig om du är glad, snyta din näsa eller torka dina tårar.

Jag vill stå sked med kunderna i ICA kön och fingra på varje liten vindruva. Jag vill slicka på bankomatens kod knappar, bada bollhav med förkylda förskolebarn och vara allas närmaste kollega. Jag vill göra grogg av handsprit och aldrig någonsin mer tvätta mina händer. Jag vill plocka upp tuggummin från gatan, tungkyssa busschauffören och natta alla mormors-längtande småbarn. Jag vill krama närhetstörstande pensionärer, sköta deras hygien och  dansa tryckare till Corina Corina.

Jag vill gå på urtråkiga hockeymatcher och bli besudlad av rytande huliganers salivutsöndring. Jag vill träffa min tandläkare och be Jehovas vittne att sova över.

Jag vill bjuda likasinnade på Afterwork på en svettig trång pub och diskutera T-celler, symtom och följdsjukdomar. Jag vill jämföra blodgrupper, BMI och sjukintyg.

Jag vill för att jag kan.

Stegen ut från vårdcentralen har aldrig varit så lätta. Det känns som att  jag vunnit på lotto eller tappat 10 kilo i vikt och jag vill hångla upp varje människa jag möter.

Jag har antikroppar mot Covid-19!

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s