Små saker som jag funderat på idag…

… Om människor med stor näsa fryser mer om näsan än människor med liten näsa?

… om personer som har Silicon läppar kan dricka ur ett sugrör?

… om människor som blivit väldigt mycket fulare på de senaste åren skulle lägga ut 2009/2019 års bilder av sig själv?

…om jag ska bli medlem i Aftonbladet Plus eller inte. Just för tillfället känner jag mig nästa tvingad att gå med. För min egen säkerhet. Och för min man och barns säkerhet. Det är nämligen så att det är endast genom detta medlemskap som jag kan få reda på symptomen till den okända sjukdomen som härjar i Sverige. Sjukdomen som kan leda till att vaginan eller förhuden växer samman!!!

Har Ni hör något så hemskt!? Till råga på allt så verkar det vara en VANLIG sjukdom. Jag hade ingen aning om att det i min bekantskapskrets, på min arbetsplats eller i min släkt gå omkring människor med hopväxta underliv! Vilka är dom stackars människorna! Är det dom som går väldigt korta och snabba steg? Är det dom som höjer sina skrivbord och står vid sin arbetsplats hela dagarna? Är det dom som har en väldigt liten och spänd mun?
Själv har jag inte märkt några sådana tecken, tvärtom måste säga att jag tycker att utrymmet har blivit både större och slappare med åren. Och för tillfället är jag riktigt tacksam för detta.

2 reaktioner till “Små saker som jag funderat på idag…

  1. 😂😂😂😂Tänk att det finns så många viktiga saker att fundera över 😂😂👍Tack för att du hjälper oss att sortera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s