Smått obehagliga sanningar…

…blir man lätt varse om på sommaren.

Jag har till exempel märkt att jag har en hals som ser ut som en vulva! (se bild), en  mage som liknar en vetedeg, skrattgropar som är snarlika Jill Jonssons och att min man, vid ett tillfälle med mycket stark vind i håret, påminde om Donald Trump.  Mina naglar är mer barnsliga än kvinnliga, mitt tålamod är till och med sämre än min kondition och min kondition är sämre än hygienen på toaletterna i Boulongern.

Men trots detta är jag rätt nöjd med mig själv. Jag är unik!  Jag menar vem fan har en hals som mig?

Och jag bär den med stolthet!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s