Jag gör allt för att…

…se ut som en nybörjare.

Jag tittar mig omkring med nyfiken blick och låtsat som att det är första gången för mig. Jag rör mig sakta fram i kön och tittar intressant på alla runt omkring mig. Jag läser informationspappret, ( eller jag låtsas läsa informationspappret) och frågar folk om jag står i rätt kö.

Jag känner hur kissnödig jag är. Väldigt nödig. Tömma mig får jag göra sedan. Just nu är det väldigt viktigt att blåsan och tarmen är full, det kommer jag ihåg.

Jag tittar mig runt i lokalen och viskar tyst till mig själv. Det här kommer att gå bra Charlotta. Mycket bättre än de andra gångerna. Det kanske till och med kan lyckas.

Kön ringlar sig sakta framåt. Plötsligt rycker det till inom mig. Långt där framme ser jag honom. Fan jobbar han kvar ! DET hade jag inte räknat med. Jag hade i min enfald trott att någon ANNAN skulle ta emot mig. Det börjar att sticka i mina fingrar och viljan att vända på klacken och springa härifrån blir starkare och starkare. Måtte han INTE känna igen mig bara!!!

När det blir min tur hör jag mig själv säga glatt.

Hej hej! Vad spännande det är att vara här. Det är första gången för mig.

Mannen tittar på mig. Först allvarsamt men sedan med ett leende.

-Nej men hej, är det inte Charlotta Nordell som masat sig hit. Det var ett tag sedan!

-Hjärtligt välkommen till Viktväktarna igen!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s