Varför har inte mammor…

…ett eget rum???

Det ju så jädra viktigt att ungarna får ett eget rum för sina egna saker och för att kunna vara för sig själv när de behöver, och få umgås med sina vänner utan att bli störda!

Men jag da!!!!! Jag vill ta me fan också ha ett eget rum, med egen nyckel och bara öppna när jag vill!!  Jag vill titta på de tv-program som jag vill se, gömma godispåsar utan att någon ska hitta dem och låsa in mina kläder så att inte någon tonåring ”lånar” dem utan att fråga.

Jag vill ligga i min säng och äta bara de godaste godisarna, lyssna på Rick Asltey, läsa Virgina Andrews och komma ut och äta precis när jag vill. Och om det gick skulle jag ta med fan ta och ringa till heta linjen också.

….

….

….

Så får jag plötsligt lite skämkänslor, jag har ju nästan ett eget rum.

Det är alla fall bara jag som brukar vara där. Och en tvättmaskin. Och en strykbräda. Och en helvetes massa tvätt!!

I morgon är det jag som drar ut en bild på Rick Astley, fyller en termos med champagne, och stryker tvätt salongsberusad! Något förbannat lås behövs inte! Till tvättstugan kommer ingen självmant. Mamma har skaffat sig ett eget rum!!!!

 

2 reaktioner till “Varför har inte mammor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s