Eftersom jag är sjuk och…

1. Ingen i familjen tycker synd om mig
2. Millennium boken är utläst
3. Att det är fredag och mina kollegor har ”go-fika” idag
4. Min undangömda godispåse är uppäten
5. Jag har fått höra av nära källor att pappa har bättre humor än mamma!
( Nu vill jag bara nämna att min mans humor är fortfarande på kiss-och bajs stadiet samt att han har en tendens att upprepa det roliga om och om igen, vilket jag har läst tilltalar ofta barn.)

Detta gör förstås att jag mår ännu sämre och behöver piggas upp. Då jag verkar ha tappat min tidigare humor och skrivarglädje kommer jag nu att dela det inlägg som fick 2700 besökare den dag det publicerades. Och detta mina kära vänner är ENDAST för att jag ska må lite bättre.

HOLLISTER…detta helvete på jorden!

Jag har fött tre barn, opererat bort en försvunnen spiral, dragit ut tre visdomständer, men att besöka detta jävulska ställe under påsklovet det slår ta me fan allt!

Inte nog med att det är varmt som fan och luktar värre än en parfymbutik, det är ju så fruktansvärt mörkt där inne att man får använda ficklampan på sin telefon för att leta fram dessa minimala kläder som ligger i högar.

Efter ca 45 minuters letande, så var fas 1 avklarad ( letandet) och trots den skumma belysningen så började jag att se ljuset då jag kände att slutet börjar att närma sig.

I helvete heller!

Det visade sig att detta ofantligt populära ställe dit ungdomar från hela Sverige vallfärdar endast har 6 st omklädningsrum!!!

Och vid varje omklädningsrum står det en liten jävla tonåring med flipflop, blekta tänder och piercad navel som hälsar välkommen på ENGELSKA! Vem FAN vill bli hälsad välkommen till ett omklädningsrum när man har stått i kö i 1,5 timme?

Svetten rinner längst ryggen och jag börjar att få värmeblåsor under brösten då fas 2 ( provandet) äntligen är klar.

Fas 3 ( köpandet) skulle jag kunna likna med själva krystvärkarna. Ännu svettigare, fysiskt och psykiskt väldigt jobbigt, men det går ändå framåt stötvis.

…och tillslut är det klart. Jag lämnar affären, med en påse föreställande en man utan kläder, innehållande ett par minimala linnen och ett par jeans som är tightare än ett korvskinn.

Och nu kanske ni tror att helvetet är över?

Nej, för nästa dag måste man dit IGEN….. För att LÄMNA tillbaka dom minimala jeansen som trots fas 2 inte passade!

Hollister Borde byta namn till Hellisthere

En reaktion till “Eftersom jag är sjuk och…

  1. CHARLOTTE!!! Du är ju såååååå sjukt rolig jag blir alldeles matt. Hahaha vilken tur jag har som får hänga med dig på tisdag panelen :)). Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s