Man kan inte vara bra på allt…

…tröstar jag mig med då jag har missat att anmäla dottern till ännu en danstävling. Det finns såååå mycket annat som jag är duktig på…

…precis i skrivande stund kommer jag dock inte riktigt på vad det kan vara, (och det gör inte min man heller)… men jag vet att det var n å g o t.

Dom andra dansmammorna tittar med sorgsna ögon på min dotter och jag ser att de tycker att hon verkar ha klarat sig ganska bra trots att det finns tydliga tecken på att mamman har diagnosen mental retardation.

Men de antar nog att hon brås på sin far. ( Att han är jävligt dålig på att dansa kan dom inte veta)

Även fast jag inte riktigt har kommit på det där andra talangerna jag har, känner jag mer och mer att det skulle vara jävligt jobbigt att besitta en intelligens inom just ämnet ” anmälningar”.

Tänk om det var det ENDA man var bra på, just att anmäla till tävlingar! Fan vad tråkigt liv man skulle ha då. Då skulle man ju inte ha tid att ge barnen mat, städa åt kaninen och hjälpa till med läxan osv.

Nej, jag känner nu att det gör inte så mycket att jag inte är så bra på detta område. Nu går dottern och jag ner och tar ett sista dopp i sjön istället!

… ja just jag. Bada! Det är jag en jävel på!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s