Hur har jag kunnat undvika att se???

Jag har alltid tyckt att jag varit en kvinna som har varit vaksam på förändringar, haft lätt för att urskilja detaljer och kunnat känna in olika stämningar.

Jag har inte tyckt att ordspråket ” Ibland ser man inte skogen för alla träd” har stämt in på mig.

Men tydligen inte.
Jag har visst tappat min goda observationsförmåga.

Hädanefter kommer jag inte att kunna klaga på min man då han inte har sett att jag har bytt gardiner, gått ner i vikt, gjort en gigantisk tatuering föreställande ett mumintroll eller bara klippt mig.

För jag är inte bättre själv…

Jag förbannar mig själv, och ställer mig frågan om och om igen.

Hur har jag kunnat undvika att se att jag har börjat att få kraftig behåring på min överläpp??? Jag ser ju för fan ut som en sibirisk valross!!!

På båda sidor av min överläpp ser jag nu klart och tydligt dessa ljusna fjun ( jag väljer dock att skriva fjun istället för skäggstrån då det ändå känns mer feminint) och hör mig själv kvida högt. Så högt att barnen kommer in för att höra vad som står på.

Med gråten i halsen berättar jag för flickorna om min makabra upptäckt och får till svar att så har det minsann varit länge, men att jag ska vara glad för att de är något kortare är mormors!

Har jag haft såhär länge????
Är det därför jag aldrig får visa leg på systemet? Var det därför en grekiskt försäljare trodde att jag var från Ryssland i somras? Är det därför det kittlas på överläppen när vi åker båt? Var det därför jag fick kalsonger i 40 års present av mina väninnor? Är det därför min man ställer raklöddret på min sida handfatet?

Hur har jag kunnat undvika att se????

Jag kastar ut ungarna ur badrummet, låser dörren och deklarerar högt och tydligt att jag tänker inte komma ut. Är jag nu på väg att få så höga halter av testosteron i min kropp behöver jag inte heller stå i köket och laga mat! Särskilt inte till barn som under en sååå lååång period har undanhållit mig den observation som de TYDLIGEN har sett så jävla länge.

Nå, fan heller att jag tänker komma ut! Jag tänker sitta här inne plocka bort varenda hårstrå om de så ska ta hela natten, och efter det ska skita. Jääääävligt länge!

2 reaktioner till “Hur har jag kunnat undvika att se???

  1. Hm, jag vet inte om det är bättre att någon annan påpekar det. Min bonusson tittade på mig en kväll när vi åt och påpekade att jag behövde raka mig… Snabbt fram med hårborttagningskrämen efter avslutad måltid 😞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s