Ännu ett spännande test på Facebook! Vad betyder ditt namn???

Ja ha ja, världsförbättrare, det var inte dåligt det. Kanske kan man lägga in det i cv:n.

”Som person får jag ofta höra att jag är en världsförbättrare, och det borde öka mina chanser att få anställning hos Er.”

Men nog tycker jag att mitt namn är ganska vanligt, bara på min avdelning finns det 5 Charlotta! Varav en sitter 2 meter ifrån mig. Men det är ju klart, jag har ett viktigt jobb och då är det ju ganska naturligt att de har försökt att rekrytera så många världsförbättrare som möjligt. Det låter ju logiskt. Otroligt vad rekryterare nu för tiden letar brett, till och med på namnens betydelser!

Jasså jag är ingen vanlig person, nä hä?

Trebarnsmor, två bilar, gift, stadsanställd, 10 kg övervikt och kattägare. Inte visste jag att det var så jäkla exotiskt !! Men nu när jag tänker efter. Jag har ju ingen försäkring på katten, har varit med i viktväktarna 7 gånger, är stadsanställd fast jag är dålig på insortering och har tre barn fast inget inget tålamod. Jag är nog inte så jäkla vanlig i alla fall.

Filantrop? Filantrop?  F i l a n t r o p (Måste googla på det.)

Men det där sista lät ju väääldigt bra. Jag blir rörd. Så träffande, faktiskt ganska otäckt så träffande.

”Människorna runt omkring dig får sin tro återställd i mänskligheten tack vare dig.”

Oj så fint. Jag blir så glad att jag gjorde det här testet. Och det här sista ”sin tro återställd” det känns så JAG, så RÄTT. Tror dock att jag måste googla på hela den meningen också för jag är inte riktigt säker på vad det betyder.

Att det skulle kunna vara så att meningen betyder att folk känner sig mer normala och tillfreds med sig själv när de ständigt läser om mina tillkortakommanden och fadäser har jag för tillfället ingen tanke på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s