Längst ner i tvättkorgen…

…ligger en liten rosa ballerinasko i storlek 23. Den har legat där VÄLDIGT länge.

Det är inte så ofta som jag ser den eftersom tvättkorgen sällan är tom, men varje gång blir jag lika glad.

Jag tar upp den, vider och vänder på den och förundras över att tiden går så fort och att mina barn har haft så små

Jag tänker alltid att jag ska rama in den, lägga den i en fin minneslåda eller ha den framme på någon fin hylla. Men det slutar alltid med att jag lägger tillbaka den längst ner i tvättkorgen och glömmer bort den tills nästa gång tvättkorgen är tom.
Och DÅ blir jag lika glad igen. Jag tar upp den, vrider och vänder på den…etc

Tänk hur en liten sko kan förgylla en tråkig stund i tvättstugan! Man kanske skulle ta för vana att ge sig själv små överraskningar så att vardagen blir lite mer dräglig. Om ingen annan gör något roligt för en så får man ju fixa det själv…

Därför tänker jag dela en pava vin med mig själv och sedan gå på överraskningsrunda för mig själv. Kanske kommer jag att gömma en chokladkaka i linneskåpet,en vuxenleksak bakom tvättmaskinen, en fin barnteckning eller en päroncider bland bandlakanen.

Oj vad spännande mitt liv kommer att bli nu, vardagen kommer hädanefter att kantas av spänning från morgon till kväll. Jag känner hur jag riktigt längtar efter att utföra tråkiga sysslor hädanefter.

Problemet är att jag måste bli ganska full när jag gömmer sakerna så att jag inte kommer ihåg var och vad jag gömt. Men större problem har man väl haft?

P.S Jag har även hittat en liten påse med fryst bröstmjölk längst in i frysen, men den slängde jag….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s