Vad kan man förvänta sig av 2015 då?

Ja, mest troligt inte ett jävla dugg!

Några större förändringar kommer inte att ske de här året heller. Jag kommer inte att klara av att skapa några nya positiva motionsvanor och kommer inte heller att prakisera något av de råd jag läst i boken ” så-lever-du-lyckligt- och-blir-en-bra-mamma-perfekt-hustru-och-framgångsrik-arbetsförmedlare”.

Jag kommer inte heller att bli snyggare, skriva en bok eller ta kvällskurser i engelska. Inte våga klippa håret kortare, bleka mina tänder eller ta en sån där fin bild när man blir sminkad och fotad av ett proffs.

Så va fan ska man säga på Nyårsafton?

Jo, det här blir ett spännande år kära vänner,det känner jag på mig. Min ambition är att köpa 1-2 nya bh:ar då det var 2 år sedan jag sist införskaffade någon. Jag ska forsätta att parkera vid Gevalia parkeringen, då det bara kostar 3 kr i timmen, avsluta mitt abonemang hos Storytel där uppläsarna kontenuerligt kastar sig bland kapitelhelvetena så man blir vansinnig. Och sedan funderar jag på att byta från Lätta till Bregott.

Skål!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s