Livet i fjällen…

… är helt underbart!

Snön faller, folk är glada, mätta och nöjda efter julmaten och tar sig ut i elljusspåren och slalombackarna med sina nyvallade skidor och nya snowboards. Färgade skidjackor lyser i backarna som kulörta kulor i Piff och Puffs julgran och restaurangerna är fyllda av folk som dricker gluwine och choklad med vispgrädde med rosiga kinder och hjälmrufsigt hår. Backarna är perfekt pistade och det nya liftsystemet fungerar oklanderligt…

… berättar maken och barnen när de kommer hem från backarna.

Själv ligger jag nerbäddad med en påse godis och paret Kepler. Jag njuter.

Oj vad jag njuter och trivs i mitt eget sällskap!!!

Jag ljuger om att jag tar långa promenader i vinterlandskapet och ser till att ta ett par selfies på väg till soptunnan om bevis skulle behövas.

Jag älskar att ungarna och gubben älskar fjällen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s