Nog är det väl fan…

… att vissa saker ska vara så svåra att komma ihåg.

Jag tror att många av er stressade mammor och logistiktravande fruar håller med mig om att det händer både nu och då att man glömmer saker. Är det inte matlådan som står kvar på diskbänken, så är det passernyckeln till jobbet som blivit kvar därhemma.

Det händer även att man glömmer att köpa fika till ungarnas utflykter, gubbens namnsdag, någon förbannad anmälning,  hur man räknar liggande stolen, GD-GIF träning, ett bokat träningspass eller att lägga parkeringsbiljetten i framrutan på bilen.

Men HUR i helvete kan man glömma att man den 24 december 2013 ingick ett vad  ( med en mycket konsekvent släkting) om att gå ner 6 kg till midsommar? Och VARFÖR kommer man ihåg det endast 60 dagar innan?

#jajagförloradetadina2000:-#

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s