Hollister, detta helvete på jorden…

Jag har fött tre barn, opererat bort en försvunnen spiral, dragit ut tre visdomständer, men att besöka detta jävulska ställe under påsklovet det slår ta me fan allt!

Inte nog med att det är varmt som fan och luktar värre än en parfymbutik, det är ju så fruktansvärt mörkt där inne att man får använda ficklampan på sin telefon för att leta fram dessa minimala kläder som ligger i högar.

Efter ca 45 minuters letande så var fas 1 avklarad ( letandet) och trots den skumma belysningen så började jag att se ljuset då jag kände att slutet börjar att närma sig.

I helvete heller.

Det visade sig att detta ofantligt populära ställe dit ungdomar från hela Sverige vallfärdar endast har 6 st omklädningsrum!!!

Och vid varje omklädningsrum står det en liten jävla tonåring med flipflop, blekta tänder och piercad navel som hälsar välkommen på ENGELSKA. Vem FAN vill bli hälsad välkommen till ett omklädningsrum när man har stått i kö i 1,5 timme?

Svetten rinner längst ryggen och jag börjar att få värmeblåsor under brösten då fas 2 ( provandet) äntligen är klar.

Fas 3 ( köpandet) skulle jag kunna likna med själva krystvärkarna. Ännu svettigare, fysiskt och psykiskt väldigt jobbigt,men det går ändå framåt stötvis.

…och tillslut är det klart. Jag lämnar affären men en påse föreställande en man utan kläder, innehållande ett par minimala linnen och ett par jeans som är tightare än ett korvskinn.

Och nu kanske ni tror att helvetet är över?

Nej, för nästa dag måste man dit IGEN….. För att LÄMNA tillbaka dom minimala jeansen som trots fas 2 inte passade!

Hollister Borde byta namn till Hellisthere

4 reaktioner till “Hollister, detta helvete på jorden…

  1. Nästa vecka är det min tur!….(!!!!!!) eller tur!?
    Hellisthere… Here er come..!! Gaaah, help please.. Help..

  2. Men här i USA är inte Hollister parfymerat. Deras storebror A&E stinker dock. (Hollister är faktiskt en B variant!!!) Jag köper inte A&E i affären, utan beställer on-line för att slippa stanken!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s