Sitter och diskuterar viktiga saker…

….som man måste tänka på innan man köper en ny bil. Vi märker dock kanska snart, min man och jag, att vi resonerar lite olika.

Här kommer min lista;

1. Bilen måste ha två nycklar (OM det är så att NÅGON av oss skulle råka ta med sig fel nyckel n å g o n g å n g och åka iväg med den,  så finns det alltid en extranyckel att använda.)

2. Om möjlighet finns så vore det bra om det inte fanns något passagerarsäte. ( Då skulle bråken mellan ungarna reduceras med ungefär 23%, och vi skulle även spara ca 45 min i veckan på diskussioner om vem som skulle sitta fram.)

3. Helst inte högtalartelefon ( Då det kan bli jobbigt OM någon av oss ringer upp den andre, och man kanske inte är på så bra humör så att man skäller och gnäller lite, och bilen är full med kollegor som hör hela samtalet)

4. Bra med 7 säten ( Nu är vi inte så många i familjen, men det kan vara bra om vi kunde sära på barnen så att de inte behöver nudda varandra, andas på varandra, somna på varandra, titta på varandra, nypa varandra eller störa varandras aura.

5. Bra med samma färg som på den gamla bilen. ( Det blir lättare att komma ihåg då)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s