Klockan är 19:30

…och mamman är på väg hem från Hille fotbollsplan för 2:a gången denna måndagskväll, då hon hör en av döttrarna mumla något i sätet bredvid.

Dottern, som mycket väl är medveten om att denna måndag är en”fastadag” för mamman som har blivit 5:2 frälst, försöker hålla en låg profil. Hon talar nu lite tydligare, och påminner mamman om att det är i morgon som hon ska cykla till Bönan på friluftsdag!

Mamman blir då väldigt sugen på korv med bröd.

Mamman ringer då till pappan som är i Japan, Kina, Tyskland eller i Borås och frågar om han har lagat punkteringen, kedjan,ringklockan eller växlarna.

Och eftersom inte heller han visste att det skulle cyklas i morgon så var det inte fixat. Och mamman fick också veta att det är jäkligt svårt att göra det från Japan, Kina , Tyskan eller vad fan han nu är.

Mamman fixar enkel av problemen med silvertejp och ber grannen om hjälp med det som inte tejpen klarade.

Resten av kvällen ägnade mamman åt att leta fram alla jävla cykelhjälmar som inte längre passar. Och när hon väl hittar en som passar kunde man väl ge sig fan på att det är en liten drake,nyckelpiga eller smileygubbe på hjälmhelvetet vilket gör att dottern hellre dör än tar på sig den inför klasskompisarna. 

Mamman löser ännu ett problem med silvertejp.

Mamman äter sedan 3 korv med bröd och gör en maggördel av silvertejp, och i morgon bitti kommer hon att tejpa fast cykeljävel på bilen eftersom hon inte kommer att hitta cykelstället.

4 reaktioner till “Klockan är 19:30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s