Det här med träning….

…har ju så smått kommit in i mitt liv.

Och jag tar det varsamt, väldigt varsamt… Bara DET är jag stolt över, att jag tar saker varsamt, för varsamhet är inte något jag har utövat tidigare och en egenskap som folk inte ofta förknippar med mig.

Så nu efter tre veckor på gymmet har jag börjat att titta på vilka klasser det finns att boka upp sig på, men gymmet jag går på är visst väldigt internationellt och därför har de alla kurser på engelska. Vilket gör att jag har lite svårt att veta vad som passar just mig.

Det finns:

Core, Easy Jam, Body Combat, Sh´bam, Body balance, Kettlebells, Body Jam, indoor walking soft… och mamma/barn.

Efter ett noga övervägande kom jag fram till att det endast är mamma/barn klassen  som jag kan visualisera, men ser förstår snabbt att jag saknar en nyfödd baby för att känna mig konfortabel i den gruppen.

Jag bestämmer mig därför att delta i gruppen Body Balance. Under dessa 45 minuter fick jag lära mig ett helt nytt språk!!!

Tydligen vet ALLA hur man gör när man ställer sig i ”katten”, ”vajande palmen” och ” leende apan” ( den sista hittade jag på men det vet ni ju säkert era träningsnördar)

När den käcka lilla snärtan sedan ber mig att varva 10 ”chins” med 10 ”crunches” för att sedan avsluta med en HAPPY BABY POSE!!!!!!!!

… då drömmer jag mig bort till röda och blå ärtpåsar, sockeplast, vanliga jävla armhävningar och pingis i gympasalen i Kubbe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s