Jag har länge tänkt på att förändra mitt liv…

…tycker att det är en bra tid att göra det nu. Barnen börjar bli stora, jag är trygg i mig själv och känner att det finns mer och mer urymme för egna förändringar. Så jag sätter mig ner för att fundera var jag ska börja min förändring. Gör en liten brainstorm som jag lärt mig på en förverkliga-dig-själv-innan-det-är-jävligt-försent-kurs:

…men det går jäkligt trögt!

Jag är för fet för att börja springa, för nöjd för att byta karl, för omusikalisk för att börja i kör, för oföretagsam för att starta eget, för ekonomisk för att flytta så därför kommer jag fram till att den största förändring jag klarar av är denna.

JAG BYTER BLOGGADRESS!

Så hädanefter kan Ni hitta mig på denna adress. Jag hoppas att det kommer att vara enklare för er att kommentera direkt här å bloggen och inte enbart via facebook. Hjälp mig gärna att sprida detta.

På återseende!

En reaktion till “Jag har länge tänkt på att förändra mitt liv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s