Otillräcklig…

…tjatig, stressad, glad, stolt, trött, less, lycklig, ledsen,älskvärd, förlåtande och jäkligt förbannad ibland!

Om du känner igen dig i dessa ord vill jag gratulera dig till att du är en av världens bästa mammor! Detta är dock inget vetenskapligt bevisat utan bara en studie ur ett Nordellskt perspektiv.
Vi skäller och gnäller på våra barn, vi berömmer och vi klagar, vi ställer för höga krav ibland och vi curlar lite för mycket ibland. Vi gör saker som kanske inte alltid är så pedagogiska, och kanske lyckas vi inte alltid vara bra förebilder. Vi kramas och blir sams vi tar emot förlåtelser och vi ber om förlåtelse. Ibland är vi väldigt orättvisa och kanske inte så jäkligt logiska! 
…men det är ju precis så det är ute i den verkliga världen!!! 
Och jag tycker på allvar att den perfekta mamman det är du och jag! Genom att visa hela paletten av känslor så förbereder vi barnen för hur det är i den verkliga världen!
…och nu tänker jag dra ut detta blogginlägg,  lägga det framför ögonen på mina barn och be dem unisont att läsa denna sista mening;
 – Mamma, vi tycker att du är den perfekta mamma fast du är som du är! Och vi är dina perfekta barn för att vi är som vi är!!!

( Tack ungar, kan ni läsa det där en gång till tror ni? Och nu vill jag att ni låtsas att ni menar det)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s