Idag plockade vi fram våra julkrubbor!,

Barnen och jag är väldigt förtjusta i våra julkrubbor och ser varje år fram emot att få ställa i ordning det lilla stallet med alla små lamm, herdar och den lilla familjen.

 I år gör jag dock en observation som jag aldrig gjort tidigare.

Och ska jag vara ärlig så kan det hända att ingen annan har gjort just denna upptäck som jag gjorde denna december 2013! Jag är noga med att anteckna detta eftersom det kan hända att det är en historisk iakttagelse som kommer att förändra mycket inom den kristna världen. Jag får en stickande känsla i fingrarna och känner mig omtumlad och yr samtidigt som jag skriver detta.

Jag är nämligen fast besluten om att Jungfru Maria var diabetiker!

Det står helt klart för mig att det måste vara så, och när jag googlar på ämnet verkar ingen ha upptäckt detta innan mig.

Jag har nu studerat x antal Jesusbarn i olika krubbor av olika leverantörer och funnit att det finns en gemensam nämnare. Jesusbarnet är nämligen oproportionerligt stort i samtliga klubbor!

 I vissa fall är han rent groteskt stor och får knappt plats i krubban och i vissa av krubborna har  lilla Jesus lika stort huvud som herdarna!

Vi vet idag att kvinnor med diabetes ofta föder större barn. Vi vet också att barn med stora huvuden kan vara mongoloider. Men detta ämne känns för tidigt att uttala sig om. Det är ju ändå Jesusbarnet som vi talar om!

Ja längre har jag inte kommit i mina efterforskningar, men kom ihåg var ni läste det först.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s