Farsdag….

…på söndag…

Det gäller nu att komma på att köpa något som verkar vara till maken, men egentligen uppskattas mest av mig själv.

 Och med det goda minnet av min 40-års present i somras, så kommer jag verkligen att ägna denna dag till att komma på en passande farsdagspresent.

Jag önskade mig Eva Attling örhängen. Och fick en salt- och pepparkvarn. Jävligt tunga att ha i öronen, ska ni veta!

Så…Mission Farsdagspresent har nu påbörjat!

Kanske ett par manschettknappar från Eva Attling. Och eftersom han aldrig använder manschettknappar kommer han inte att märka att det i själva verket är ett par örhängen.
Eller kanske biljetter till Miss Lees konsert som jag vill gå på. En biltvätt av bilens säten skulle vi ju alla i familjen uppskatta eftersom de fortfarande lukar spyor. Varför inte en ny morgonrock i onesice, då jag har fått hårfärgningsmedel på min gamla, eller en snygg filt till soffan?

Eller så skiter jag i allt, tvingar ungarna att göra en pärlplatta ( fast dom snart är tonåringar), bjuder till redan på morgonen och vips har jag sparat in 500:- som jag kan köpa mig något finns för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s