Min uppgift här på jorden….

…verkar vara att få alla Er andra att känna sig normala och att Ni duger som Ni är oavsett vad som händer… så då kör vi väl igen!

Till alla er som haft barn som varit sjuka och fått dåligt samvete för att Ni blivit irriterad på det stackars barnet, nu kan ni sluta med det.

Tänk Er in i detta scenarium:

Mamman hämtar en av döttrarna på skolan, mamman är extra glad idag eftersom det är första gången hon kör familjens ny köpta bil. Musiken är på hög volym och det luktar gott av skinnklädseln i den nya bilen, då hon hör dottern viska från baksätet:

-Mamma jag mår illa!, mamman hinner bara kasta ett öga i backspegels då dottern lägger av en riktigt kaskadkräkning!

 -AKTA SKINNKLÄDSEL FÖR FAN!!!!!!! Vräker mamman ur sig, gör en kraftig usväng, drar åt handbromsen, slänger ut grannpojken och ber honom ringa sin mamma…

…för JAG måste ta hand om….
 spyorna i bilen!

Nu var det så olyckligt att detta utspelade dig inte långt från socialnämndens kontor, och jag vill därmed berätta för alla handläggare som eventuellt såg mig, att jag EFTER att jag torkat ur bilen så hjälpte jag faktiskt min dotter och att hon är vid gott mod både fysiskt och psykiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s