5:2

Om jag är uppe 2 timmar till är det midnatt och DÅ får jag äta!

Känner att jag inte orkar vara uppe i 2 timmar till och funderar därför om jag ska ställa klockan för att gå upp och ta en pågenlimpa med räkost strax efter 12. Detta känns dock inte helt bra, maken skulle vakna och kanske tycka att det hela verkar lite sustekt. Kanske på gränsen till onormalt, och det vill jag ju inte att han ska tycka.

Kanske kan jag göra i ordning mackan nu och lägga den vid sängen och ta den OM jag skulle vakna? Skulle också kunna koka lite oboy i en termos så att jag inte blir så torr i munnen när jag ligger där i sängen…. OM jag nu skulle vakna.

Men nu brukar jag ju faktiskt inte vakna på nätterna, och i såfall kommer mackan att vara stenhård och oboyen kall i morgon bitti! Vem vill äta den då? Det är ju helt vansinningt om jag skulle behöva slänga en pågenlimpa med räkost och en hel termos med oboy när det finns så många i världen som skulle kunna göra vad som helst för ett sådant mål. Det låter inte riktigt klokt!

Nu är det bara 1 timme kvar till midnatt och även fast jag inte är så himla hungrig så känner jag att det skulle vara VÄLDIGT fel, både ur moralisk och ekonomisk synpunkt att inte äta upp den här pågenlimpan med räkost och termosen med oboy.

Och nu ä det bara 55 minuter kvar så….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s