Hos oss är det alltid….

barnen som hämtar posten, något som jag är väldigt tacksam för. Men just under vecka 34 försöker jag att avleda barnen från denna syssla och ta posten själv. Det har gått så långt att jag till och med kan sträcka mig till att åka hem på lunchen för att säkerställa att inte ungarna hinner till postlådan före mig.

Vissa år har det gått bra, men de senaste två åren har jag misslyckats totalt, vilket har lett till att jag redan nu har lagt in om semester HELA vecka 34 nästa år.

Jag upptäckte mitt misslyckande på torsdagen förra veckan, då jag öppnade dörren och min yngsta dotter låg utspridd på köksgolvet tillsammans med…. årets jultidningar! Hon hade hunnit före mig även detta år!!!!

Nu får ni inte tro att:
1. Jag vill sälja alla jultidningar själv
2. Att jag inte vill att mina barn ska bli entreprenörer
3. Att jag är ett nervvrak

…men efter att jag nyligen rensat ut garaget från X antal Dassböcker, kartatlas, 5 års dagböcker samt 2 oanvända uppblåsbara sumobrottardräkter, kareokemaskiner, chokladfontäner och mp4 spelare så skulle det vara skönt att fylla garaget med något annat, något som går att använda…en stund i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s