5 tankar från föräldrarmötet

1. My name is Charlotta, My name is Charlotta, My name i Charlotta, my name….

2. Nu kommer frågan upp om klassföräldrar, vart ska jag titta? Vart ska jag inte titta? Ska jag låtsas anteckna något eller ska jag titta på mobilen? Nej, det verkar arrogant. Åh såååå pinsamt INGEN säger något. Och det ska jag inte heller. Häll käften Charlotta, Håll käften Charlotta, håll käften Charlotta.

3. 42 kalorier för ett äpple, 120 kalorier för en banan och 120 för en nutrilett…. det blir……282 kalorier…. Då kan jag ta ett halvt glas rödvin och ändå klarat mig på 500 kalorier på en dag! Fan vad bra

4.Nicka, det känns bra att nicka…och le. Han från Canada pratar jävligt snabbt tycker jag

5.OM vi nu måste presentera oss, vilket håll börjar dom vid? Men nu har det ju gått halva tiden så det kanske inte blir något. My name is Charlotta and I am mother…äh.  Hello I am Majas mother… Hai

6. Oj är det slut redan? Vem blev klassmamma? Vad ska vi sälja och för hur mycket? Har jag blivit vald till något eller?

2 reaktioner till “5 tankar från föräldrarmötet

  1. Du är såå rolig att jag smäller av. Snälla, du borde ägna dig åt kåserier på riktigt alltså. kram och tack för senast!
    Hälsn, hästbonden i Trödje, Erika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s