Jag har sagt det i många år ,,,,

… men ingen har tagit mig på allvar. Jag har dock, trots alla som försökt att bevisa motsatsen, stått fast vid min tro. Och äntligen är det nu vedertaget!
 
Jag är glad att jag är en så stark människa och att jag inte sviktar i mina åsikter. Jag är glad och stolt att jag inte har ändrat mina tankebanor och åsikter. Detta är något jag kan berätta för barnbarnen .
Jag kan intemed ord beskriva känslan då jag idag läser följande i DN:

 

 

”Tre minuter träning i veckan räcker”

Långa träningspass onödiga?Sex stycken tjugosekunders superintensiva träningspass i veckan kan räcka som motion, menar brittiska forskare.

I vår stressade vardag finns det ofta väldigt lite tid till träning. Att behöva lägga många timmar i veckan på löprundor eller motionscyklar avskräcker många. Men behöver man verkligen lägga så mycket tid? Den senaste tidens forskning på träning håller på att förändra den bilden.

Brittisk forskning visar nämligen att en helt annan typ av träning kan räcka för att påskynda förbränningen och göra oss hälsosammare. Det kallas för högintensiv träning och innebär att man tar ut sig allt vad man har i tjugo sekunder, till exempel på en träningscykel. Dessa tjugo sekunder upprepas tre gånger per dag, tre dagar i veckan – sammanlagt endast tre minuter i veckan.

– Det gör jättemycket för förbränningen, säger Jamie Timmons, professor i åldrandets biologi vid Loughborough-universitetet i Storbritannien. etc etc…….

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s