Förbannade diskmaskin….

…till att ställa till med irritation!.

Första dagen efter semestern lägger maskinen ner och slutar att fungera, en mycket opassande utgift!

(I och med detta blir det inte heller läge denna vecka, att berätta för maken om den inbokade tjejhelgen till Barcelona.)

Bestämmer med maken att vi ska ses ut på ett känt varuhus strax utanför Gävle. Irritationen har lagt sig något och tankarna på en ny snygg maskin börjar att ta form. Men detta varar inte länge eftersom maken visar sig vara 64 minuter sen och jag kokar värre än alla espressobryggare i hela Valbo.

När maken väl dyker upp börjar denna evinnerliga jämföran av färg, form, pris och energiåtgång. Och  då vi väl har bestämt oss för en maskin, väntat 34 minuter för att få tala med en korpulent, rödskjortad  vitvaruförsäljare får vi veta att diskmaskinjävulen INTE FINNS HEMMA!

När vi sedan kommer hem når jag kulmen av vad man kan kalla irritationsgrad då mannen glatt ropar att han nu har hittat felet på den GAMLA maskinen! Och den fungerar som NY!

Så nu har jag under loppet av 24 timmar varit förbannad på denna diskmaskin för att den INTE fungerar till att bli ännu mer förbannad på ATT den fungerar, nu blir det inte någon ny, snygg och snabb maskin i detta kök. Å andra sidan har jag mer att shoppa för i Barcelona!

En reaktion till “Förbannade diskmaskin….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s