Campingsemester…

Jag har en MYCKET romatisk dröm om husvagnslivet och har haft det i många många år. Jag är själv både tillvekad och uppfostrad i husvagn och har bara fina minnen från våra somrar kuskande runt i husvagn.

Tyvärr delar min man inte min drömmar om husvagnslivet, och kommer under inga omständigheter hjälpa mig att förverkliga dessa fantasier.

Men vem har sagt att man behöver sin man för ens innersta fantasierna ska bli verklighet???

Jag och tjejerna har nu under 2 nätter campat i husvagn med mina föräldrar! Vi valde 2 rätt exotiska orter, allt för att det skulle bli så bra som möjligt.

Första natten var vi i Timrå!
Andra natten var vi i Kramfors!

Det är svårt för mig att beskriva hur vi upplevt denna helt, och ännu svårare att skriva ner dem. Därför väljer jag ett par utvalda ord som få symbolisera denna helg.

Regn, Lera, Diarre, Snarkningar, Bråk, Trångt, Vält Potti-potti och Bråk ( men det skrev jag ju nyss)

Vissa drömmar passar sig nog bättre som drömmar

3 reaktioner till “Campingsemester…

  1. Ha ha….låter som en underbart svensk semester. Jag har också campat rätt mycket som ung…mest i tält faktiskt…och det är ju verkligen då man kommer riktigt nära varandra som man visar sitt rätta jag…ha ha…
    Ha det så fortsatt trevligt nu så ses vi på jobbet…där alla verkar hålla god min och är sams iaf 😉 Mvh Javaa

  2. Vi har provat på husvagnslivet en gång och troligtvis aldrig mera. Som orutinerade nybörjare drog vi iväg ca 60 mil till Stockholm.Varför börja med något lagom när man kan dra till huvudstaden? En trotsig 4-åring och en ständigt hungrig bebis i baksätet. Fel på bilen i Härnösand. På hemvägen hade vi med oss min 12-årige systerson. Det visade sig att vår kombi som vi nyligen köpt inte var skapad för två bilbarnstolar och en lång blivande tonåring.Kände mig som ett nervvrak när jag kom hem. Jag är nog mera en hotellmänniska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s