Jag lärde mig aldrig att hjula…

Jag har lyckat bli mor till 3 sportiga barn och gift med en man som fantiserar om Peter Forberg.
(Där har vi i och för sig något gemensamt). Det som ligger mig i fatet här är att det är väldigt sällan som jag kan imponera på mina barn.

För ett par år sedan frågade min äldsta dotter mig om jag verkligen ALDRIG hade sportat, och jag drog mig till minnes några intensiva terminer på barngymnastik.

Här tänkte jag att nu är det läge att bränna på lite, så jag berättade om plintar, studmattor, sidenband, flick-flack och hjulningar.( Tror även att jag sa något om ett träningsläger i Trelleborg.) När berättelsen var slut hade jag tränat gymnasik i 6 år och dottern somnade nöjd.

Ett par dagar gick och tjejerna övade hjulning på framsidan och de ville att jag skulle visa hur man gjorde. Då jag berättade att jag faktikst aldrig kom till det steget i min utveckling, såg jag hur besvikelsen blev stor i dotterns ögon.

Efter ett par veckor var det fotbollsmatch, och den sportintressead mamma man är finns man på sidan och hejar på. När dotter springer förbi så passar jag på att ge lite tips i farten, då hon plötsligt stannar!

Min dotter tittar på mig och säger:
-Du gick på gympa i 6 ÅR och lärde dig ALDRIG att hjula mamma, DU ÄR TYST!

En reaktion till “Jag lärde mig aldrig att hjula…

  1. Haha nu fick jag en en liten skratt attack här för mig själv 😀
    Såklart var vi på träningsläger MEN det var i Helsingborg :-B (med värsta Sverige eliten ;)) Och hjula…. nog kunde du det, på den tiden 😉 //Veronica Strömstedt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s