Ett rosa skimmer över familjen…

som i gemensam trupp cyklar till grannbyn för att fira Valborg med goda vänner. Alla är tillsammans, pappan visslar förnöjt och mamman och barnen sjunker  ”Vi cyklar runt i världen”. Lillasyster ser en liten fågel, som vi alla stannar och tittar på för att sedan ….

Så fan heller!

Ett grått åskmoln sprider sig över familjen som med 50 m mellanrum cyklar till grannbyn för att fira Valborg hos goda vänner. Irritationen hos mamman som i 42 minuter letat efter 5 par fingervantar håller precis på att gå över, då pappan svär över att 3 av familjens 5 cyklar behöver pumpas. Cykelstatusen hos familjen är värre än tandstatusen hos en familj uppfödda på endast sockerbitar och coca-cola. Men vad gör väl det- vi har ju 5 par slalomskidor var, påpekar maken.

När i kom fram hade Räddningstjänsten beslutat att brasan inte fick tändas…

En reaktion till “Ett rosa skimmer över familjen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s