Hej Felix, här kommer ytterligare ett avsnitt till Solsidan.

Frun i hustet ringer efter sin kompis för att få råd om klänning till ett stundande bröllop. Ber maken om att dra upp dragkjedjan som fastnar och går sönder. Kommer för sent på att hon glömt att hon måste ha hålla-in-trosan och mag-gördeln på sig för att över huvudtaget komma i den. Maken påminner henne gärna om detta. Maken, kompis och dotter försöker få upp dragkedjan- utan resultat. De tar ett gemensamt beslut att frigöra frun från klänningen och drar den över huvudet. Tyvärr fastnar den över bysten och frun står med armar rakt i vädret! ( Här skulle Ove kunna komma in, och be om att få låna tandtråd). Frun ser nu inget och vet då inte heller att yngsta dottern kommer att kittla henne till vansinne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s