Hon kan inte vara glad den där andra Charlotta Nordell.

Jag vet inte hur det gick till men jag googlar på mitt namn och det dök upp 2 andra Charlotta Nordell. Den ena var begravd i Döderhults församling så hon har nog inte några åsikter, men den andra! Jag själv har inga som helst problem med att bli förknippad med denna kvinna, men jag förstår henne!!! HON ÄR PERSONLIG TRÄNARE!!! Jag har helt klart större likheter med den Charlotta som finns i Döderhult.

En reaktion till “Hon kan inte vara glad den där andra Charlotta Nordell.

  1. Gissa vem som mer googlar på sitt namn? Inte hon i Döderhult i alla fall… 🙂
    Må gott i Gävle!
    /Charlotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s