Vi gör saker tillsammans…

… vi rustar och målar, min man och jag. Vi har likadana jobbarbyxor och kepsar med Bamseklubbens logga på. Vi har hög musik på och en termos med nybryggt kaffe som står på altanen och väntar. Vi tittar på varandra i smyg  och tycker att vi är sexiga i jobbarkläder och vi berömmer varandra för att vi är så duktiga.

I helvete heller! Mina jobbarbyxor är MYCKET mindre än jag hade dem sist, jag hatar att lyssna på Foo Fighters och maken klagar så på min slarviget att jag lessnar efter 10 minuter och dricker kaffe ur termos själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s