Dagens lista; 5 saker som KAN bli fel med påskäggen;

1. Man kan köpa för LITE godis i barnens påskägg.
2. Man kan köpa FEL godis i barnens påskägg.
3. Man kan ha delat ojämt så att barnen inte fått LIKA godis i påskäggen.
4. Man kan ha GLÖMT att ett av barnen inte äter godis!!!!!
5. Man kan själv bli sur om man inte får ett EGET påskägg.( Och om man mot förmodan nu får ett ägg så kan man ge sig fan på att det BARA innehåller söta sockerägg och små jävla chokladägg med foliepapper.)

3 reaktioner till “Dagens lista; 5 saker som KAN bli fel med påskäggen;

  1. Haha jag känner igen mig lite här alltså. Fick ett gemensamt påskägg tillsammans med min pojkvän som äter godis och jag är då inte godis. Vi fick bara en massa dumle och daim och jag blev lite smått besviken på mina föräldrar som antagligen glömt att jag inte äter godis.. men men!

  2. Åh, påskgodis äe inte ens gott…ändå äter jag det nu. Bara för att det finns kvar här i skålen. Så jag tuggar, rynkar på näsan och tänker ”fan vad äckligt”…sen tar jag en till. Jag är inte frisk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s