Mindfullness(tan)

Medan barnen bakar med sina kompisar i köket ska jag börja med mitt ny liv! Jag går in i sovrummet och tar fram min Iphone och laddar hem appen  ”Mindfullness”.

Välkommen till detta verktyg för att bli mer närvarande i livet. Sätt dig bekvämt och fokucera på din andning, känn hur magen höjs och sänks. ( Gud, måste man sitta? Det är så jädra obekvämt med valkarna tycker jag. Jag lägger mig ner istället, undrar om man får det?)

Om det kommer upp en tanke, så tar du den och för den tillbaka till andningen.
( Vad fan menar dom med det?) Andas iiiiiiin genom näsan och uuuuuut genom munnen… ( Hoppas att de ser skillnad på bakpulver och vaniljsocker)….och känn hur ny energi fylls in din kropp. Känn förnimmelserna i kroppen och….( Ja, det här känns ju riktigt bra, men kan man spola fram lite kanske?)
och låt avslappningen komma.

Känn in känslan i stortån, lilltän och tårna därimellan. ( Vet hon inte vad dom tårna heter? Hur gick sången nu då? Lilla Vickivire…) Gå nu upp till ansikte och slappna av i hakan , munnen, näsan, ögonen och ögonbrynen.. ( Oj var det i morgon jag har tid för att plocka ögonbrynen, eller var det på tisdag? Nä, då var det ju föräldrarmöte. Det måste jag kolla)… och känn hur hela ansiktet är totalt avslappnat. Nu ska du sakta komma tillbaka och du kommer att känna att du är fylld med energi och kraft att möta dina vardagliga sysslor.

Ja det här var ju jättebra, det ska jag verkligen fortsätta med. Jag känner redan att jag är mer positiv och…men det var väl FAN vad det ser ut i köket!

5 reaktioner till “Mindfullness(tan)

  1. Ha,ha,ha du är helt fantastiskt träffsäker! Följer din blogg med nöje! 🙂
    /Lena Ågren, Bredbyn

  2. haha, rara lilla du… Vad jag hörde så städade ”huliganerna” köket och lämnade tillbaka havregrynen till grannen medans du låg och sov….

    //mamiKat

  3. Hihi du är min nya favorit!!!! Skönt att ha någon att ställa sig bakom, nä de va inte jag det va HON 😉
    Oerhört underhållande läsning, TACK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s