Har ni ett skåp därhemma som ni är rädd för?

11 reaktioner till “Har ni ett skåp därhemma som ni är rädd för?

 1. Haha, känner igen…Vi har dock inget skåp men däremot en låda med såna där eländiga plastsaker… Ett helskotta när dom dessutom pressar sig ned bakom lådan så man inte kan stänga den och man måste montera isär hela lådan för att få ut eländet.

  Kram och ha en myspysig fredag!!

 2. Absolut har vi det ! Sko garderoben, matkällare och förrådet är bara några dörrar jag INTE vill öppna pga rasrisk……

 3. Flertalet skåp! Stora hörnskåpet med alla bunkar och maskiner är värst -attackvarning ta en sak och alla andra anfaller, plastburksskåpet är elakt ostrukturerat, städskåpet -lavinrisk öppna och du får dammsugaren över dig. Hallskåp -kan inte beskrivas..

 4. Har en låda i köket, två små i hallen och så en hel SKRUBB som alltid är igenproppat rörig..! 🙂

 5. Skönt att fler har det likadant… Har en hylla full med matlådor, gamla glassburkar, yoghurthinkar m.m. som tar en j-la plats i skåpet och ändå hittar man inte en som passar när man behöver en. Eller så finns bara locket men inte lådan alt tvärtom. Mysterium!

 6. Jaaa- om du visste vad glad jag blir av att se att det inte bara är jag som har ett skåp som går under benämningen ”helvetesskåpet”. Försöker emellanåt att röja…men jag vet inte, någon form av förbannelse finns däri…

 7. Vi har ett precis likadant! Ser ut som om du fotat vårt!
  Jag är livrädd att öppna så jag använder helst samma matlåda varje dag…:O

  //Kina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s